Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij zijn gevestigd aan ’t Schilt 14 in Woudenberg, vlak naast de Jumbo Supermarkt. Van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur is ons kantoor met uitvaartwinkel geopend.

Loop gerust binnen als u vragen heeft over de verschillende onderwerpen rondom overlijden en de uitvaart. In de uitvaartwinkel is een fraaie collectie (as)sieraden, gedenkboeken en urnen. U krijgt een goed beeld van de mogelijkheden om (een deel van) de as van een dierbare te bewaren. Tevens kunt u informatie krijgen over de diverse aspecten van de uitvaart. Denk bijvoorbeeld aan verzekeringen, kosten van een uitvaart, begraven of cremeren en het schrijven van een in memoriam.

Mocht u liever op een ander tijdstip lang willen komen, bel of mail ons gerust zodat we een afspraak met u kunnen maken. Neemt u ook contact met ons op als u behoefte heeft aan een voorgesprek. We komen hiervoor graag bij u langs. Het kan voor u zelf en/of voor uw nabestaanden prettig zijn als uw wensen op papier staan. We horen vaak van mensen dat dit rust geeft. Soms geeft een dergelijk gesprek ook aanleiding voor contact met familieleden, om bijvoorbeeld een aantal keuzes te bespreken.

Adres

Bereikbaar

Nu geopend:
24/7 bereikbaar

Telefoonnummers

Telefoon (24/7): 033 285 82 34
Mobiel: 06 – 52 04 57 15

Social Media

Wij zijn ook op social media te vinden. Bekijk onze Facebook pagina of stuur ons een e-mail.

Wij verzorgen verschillende lezingen in ons kantoor op ’t Schilt 14 in Woudenberg.

BEKIJK AGENDA