Onze klanten aan het woord

Onderstaand vindt u een aantal recensies van families die we de afgelopen jaren hebben mogen begeleiden. In de recensies vertelt elke familie over hun ervaring met het team van Van Krimpen – Statema Uitvaartzorg.

De heer Arendsen
Onze ervaring: alles werd goed be- en doorgesproken en tot in de puntjes verzorgd. Vooral het persoonlijke aspect kreeg extra aandacht.

Familie Ballegooijen
In een woord: PERFECT!  Zeer fijne begeleiding,  waar en wanneer wij het nodig hadden. Mede door Annemiek heeft mijn moeder de uitvaart gehad die zij verdiende. Niets werd aan het toeval overgelaten,  alles was fantastisch geregeld. Ook zeer prettige gesprekken kunnen voeren. Ik zou iedereen deze uitvaartonderneming gunnen!

Jeanette van der Veer
Beste Sjoukje, mede dankzij jou kijken we terug op een waardevolle periode. Jouw persoonlijke en professionele aanwezigheid hebben ons veel steun gegeven. In alle opzichten: het had niet beter gekund. Heel veel dank!

De persoonlijke en professionele aanwezigheid heeft ons steun gegeven.

Hanneke van Dooren
Wij hebben de begeleiding van Sjoukje van Krimpen ervaren als zakelijk, prettig en betrokken. Veel was mogelijk en de toon van het contact was altijd goed. Dienstverlening met een grote D!

Familie De Vree
Fijne, attente en vooral persoonlijke wijze van begeleiding met veel ruimte voor eigen inbreng maar ook goede suggesties. Veel gevoel ook voor de gevoeligheden bij de nabestaanden rond de uitvaart.

Familie Hagoort
Wij zijn bijzonder tevreden met de prettige manier waarop Sjoukje het proces heeft begeleid en alles met met ons heeft doorgenomen. En zeker over de manier waarop ze aandacht had voor de kleinkinderen, zijn we zeer te spreken.

Familie Hipke
Wij hebben het enorm getroffen met dit uitvaartcentrum. Alles is goed gegaan, zijn enorm betrokken, en heel erg liefdevol. Je kon ze altijd bellen, alles werd ook goed uitgelegd. Aan te bevelen aan iedereen, je kan overal met een goed gevoel op terug kijken.

Enorm betrokken en heel erg liefdevol.


Familie Jansen

De begeleiding van Sjoukje van Krimpen hebben wij als zeer plezierig ervaren. Sjoukje voelde goed aan hoe wij de uitvaart vorm wilde geven. Zij heeft daar op een respectvolle wijze in meegedacht.

Familie Methorst
Prettig contact. Goed afgestemd. Snelle reacties op e-mails, telefoontjes. Erg tevreden. Veel respect voor de overledene.

Mevrouw Bakker-Snijder
Ervaren, betrokken, deskundig, geluisterd naar de wensen ,een persoonlijke steun voor de nabestaanden. Organisatie prettig en effectief.

Ervaren, betrokken en deskundig.

Familie Tutein Nolthenius
Hoewel we bij de uitvaart van vader uitstekende ervaring hadden opgedaan met een andere medewerker van Van Krimpen-Statema, was bij de uitvaart van moeder de persoonlijke begeleiding van Sjoukje zeer vergelijkbaar. Zij gaf veel rust in het proces.

Familie Van Eek
De ondernemer heeft de uitvaart uitstekend begeleid en op een zeer persoonlijke manier verzorgd. We zijn uiterst tevreden over de gehele gang van zaken.

Mevrouw Van Egten
De uitvaart is voor mij en mijn kinderen heel goed verlopen.We denken hier met een goed gevoel aan terug. De begeleiding was goed, duidelijk en met empathie.

De begeleiding was goed, duidelijk en met empathie.