Neem vrijblijvend contact op

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over de verschillende onderwerpen rondom overlijden en de uitvaart. U kunt bijvoorbeeld informatie krijgen over de diverse aspecten van de uitvaart. Denk bijvoorbeeld aan verzekeringen, kosten van een uitvaart, begraven of cremeren en het schrijven van een in memoriam. Tevens kunnen wij u informatie geven over de mogelijkheden om (een deel van) de as van een dierbare te bewaren.

Voorgesprek

Neemt u ook contact met ons op als u behoefte heeft aan een voorgesprek. We komen hiervoor graag bij u langs. Het kan voor u zelf en/of voor uw nabestaanden prettig zijn als uw wensen op papier staan. We horen vaak van mensen dat dit rust geeft. Soms geeft een dergelijk gesprek ook aanleiding voor contact met familieleden, om bijvoorbeeld een aantal keuzes te bespreken.

Uitvaartwinkel

Onze uitvaartwinkel is gevestigd aan de Voorstraat 20a in Woudenberg. Vanuit onze winkel verkopen we diverse producten. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor troost artikelen, denk aan kaarsen en knuffeltjes. Ook hebben we een heel gevarieerd aanbod van urnen beschikbaar. U bent hier van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 14.00 uur van harte welkom (telefonisch zijn we natuurlijk 24 uur per dag bereikbaar). Loop gerust eens binnen, de koffie staat klaar.

Contactformulier

Stel uw vragen / opmerkingen naar ons toe via onderstaand contactformulier. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk antwoorden.

Adres

Bereikbaarheid

Altijd bereikbaar:
24 uur per dag

Telefoonnummers

Telefoon (24/7): 033 285 82 34
Mobiel: 06 – 52 04 57 15