Onze klanten aan het woord

Onderstaand vindt u een aantal referenties van families die we de afgelopen jaren hebben mogen begeleiden. In de referentie vertelt elke familie over hun ervaring met het team van Van Krimpen-Statema uitvaartzorg.

Familie Lubbers
Het team van Van Krimpen-Statema uitvaartzorg nam ons bij de hand en liet die niet meer los. Zeer fijne begeleiding, rustig en ontzorgend. Duidelijk maar nergens dwingend. Van begin tot einde voelde het als baken waar we ons op konden richten. Alles werd perfect opgepakt en verzorgd. Alleen maar lof dat je mensen in zulke moeilijke tijden zo goed kan helpen.

Leonie Deutz
De meest ingrijpende gebeurtenis in mijn leven is heerlijk liefdevol begeleid mede door de mensen van Van Krimpen-Statema uitvaartzorg. Wat een Professionaliteit, werken vanuit het Hart, en bijzonder Teamwerk. En nog steeds voel ik me zeer gesteund, gedragen en comfortabel met de gang van zaken in deze intense periode.

Familie Bakker
Het was een mooi afscheid, mede dankzij jullie. Jullie hebben het top gedaan en met gevoel voor ma. Afspraak is afspraak en snel reageren. Super!

Familie Popma
De rust en warmte, jullie inlevingsvermogen in de situatie, de ruimdenkendheid en het perfectionisme in jullie werk zijn heel bijzonder. Jullie waren voor ons een enorme steun.

Familie Bos
Heel veel dank voor de begeleiding bij de uitvaart. Het was mooier dan ik had mogen dromen. Alles viel prachtig op z’n plaats mede door jullie rol.

De heer Arendsen
Onze ervaring: alles werd goed be- en doorgesproken en tot in de puntjes verzorgd. Vooral het persoonlijke aspect kreeg extra aandacht.

Familie Hoefakker
Heel veel dank voor de manier waarop de uitvaart geregeld is. Met oog voor onze moeder, wie ze was en wie wij als kinderen zijn. Dit is enorm gewaardeerd.

Familie Ballegooijen
In een woord: PERFECT!  Zeer fijne begeleiding,  waar en wanneer wij het nodig hadden. Mijn moeder heeft de uitvaart gehad die zij verdiende. Niets werd aan het toeval overgelaten,  alles was fantastisch geregeld. Ook zeer prettige gesprekken kunnen voeren. Ik zou iedereen deze uitvaartonderneming gunnen!

Jeanette van der Veer
Mede dankzij jullie kijken we terug op een waardevolle periode. Jullie persoonlijke en professionele aanwezigheid hebben ons veel steun gegeven. In alle opzichten: het had niet beter gekund. Heel veel dank!

De persoonlijke en professionele aanwezigheid heeft ons steun gegeven.

Hanneke van Dooren
Wij hebben de begeleiding ervaren als zakelijk, prettig en betrokken. Veel was mogelijk en de toon van het contact was altijd goed. Dienstverlening met een grote D!

Familie De Vree
Fijne, attente en vooral persoonlijke wijze van begeleiding met veel ruimte voor eigen inbreng maar ook goede suggesties. Veel gevoel ook voor de gevoeligheden bij de nabestaanden rond de uitvaart.

Familie Hagoort
Wij zijn bijzonder tevreden met de prettige manier waarop Van Krimpen-Statema uitvaartzorg het proces heeft begeleid en alles met met ons heeft doorgenomen. En zeker over de manier waarop ze aandacht had voor de kleinkinderen, zijn we zeer te spreken.

Familie Hipke
Wij hebben het enorm getroffen met deze uitvaartonderneming. Alles is goed gegaan, zijn enorm betrokken, en heel erg liefdevol. Je kon ze altijd bellen, alles werd ook goed uitgelegd. Aan te bevelen aan iedereen, je kan overal met een goed gevoel op terug kijken.

Enorm betrokken en heel erg liefdevol.


Familie Jansen

De begeleiding hebben wij als zeer plezierig ervaren. Het team voelde goed aan hoe wij de uitvaart vorm wilde geven. Ze hebben daar op een respectvolle wijze in meegedacht.

Familie Methorst
Prettig contact. Goed afgestemd. Snelle reacties op e-mails, telefoontjes. Erg tevreden. Veel respect voor de overledene.

Mevrouw Bakker-Snijder
Ervaren, betrokken, deskundig, geluisterd naar de wensen, een persoonlijke steun voor de nabestaanden. Organisatie prettig en effectief.

Ervaren, betrokken en deskundig.

Familie Tutein Nolthenius
Bij de uitvaart van vader hadden we uitstekende ervaring opgedaan met een andere medewerker van Van Krimpen-Statema uitvaartzorg. Nu bij de uitvaart van moeder was de persoonlijke begeleiding van een andere medewerker zeer vergelijkbaar. Zij gaven beiden veel rust in het proces.

Familie Van Eek
Van Krimpen-Statema uitvaartzorg heeft de uitvaart uitstekend begeleid en op een zeer persoonlijke manier verzorgd. We zijn uiterst tevreden over de gehele gang van zaken.

Mevrouw Van Egten
De uitvaart is voor mij en mijn kinderen heel goed verlopen. We denken hier met een goed gevoel aan terug. De begeleiding was goed, duidelijk en met empathie.

De begeleiding was goed, duidelijk en met empathie.