Regio / werkgebied

Over het algemeen zijn wij werkzaam in Woudenberg, Scherpenzeel, Renswoude, Leusden, Amersfoort, Utrechtse Heuvelrug (Driebergen, Doorn, Leersum, Amerongen, Overberg, Maarn en Maarsbergen), Rhenen, Veenendaal, Barneveld, Elst, Wijk bij Duurstede, Soest, Bunnik, Bilthoven en Zeist.

Ook buiten deze regio zijn wij u graag van dienst.

Van Krimpen-Statema uitvaartzorg beschikt over twee eigen uitvaartcentra op mooie locaties op de Utrechtse Heuvelrug, in Leersum en Maarn. Daarnaast beheren we voor de gemeente uitvaartcentrum Henschoten in Woudenberg. Op deze locaties kunnen we voor perfecte dienstverlening zorgen tijdens de gehele uitvaart. Heeft u voorkeur voor een andere locatie in de regio? Ook daar kunnen we uiteraard een mooi afscheid voor u verzorgen.

Uitvaartcentrum
Uitvaartcentrum Utrechtse Heuvelrug
In ons uitvaartcentrum Utrechtse Heuvelrug, met locaties in Leersum en Maarn, is alles aanwezig om op een waardige manier afscheid te nemen van uw dierbare.

> Lees verder

Uitvaartcentrum
Uitvaartcentrum Henschoten
Uitvaartcentrum Henschoten is een modern uitvaartcentrum met een gastvrij en open karakter. Het centrum is in 2010 gebouwd en ligt naast de algemene begraafplaats Woudenberg.

> Lees verder