Samen vorm geven aan het afscheid

Van Krimpen – Statema Uitvaartzorg is inmiddels vele jaren werkzaam in de regio Midden – Nederland en onderscheidt zich onder meer door intensieve en professionele begeleiding, transparante kostenbegroting en betrokkenheid van (klein)kinderen bij de uitvaart. Ons team bestaat uit een fijne groep betrokken mensen. Zo kunnen we met elkaar de gewenste aandacht aan de nabestaanden geven.

Ons team

Marianka Brouwer
Marianka BrouwerUitvaartbegeleider
Door haar werk als maatschappelijk werker in het ziekenhuis kwam Marianka in contact met ouders van wie een kind overleed. Ze ontdekte hoe belangrijk het is dat nabestaanden goede ondersteuning krijgen om samen een passend afscheid te organiseren.
Na haar jaren in het ziekenhuis werkte Marianka lange tijd als adviseur in de langdurige zorg.
Het vak van uitvaartbegeleider bleef haar interesse houden. Ze volgde de opleiding tot uitvaartbegeleider bij Meander in Zwolle. Nu begeleidt ze families met het vormgeven van een mooi afscheid van hun dierbare.
Sjoukje van Krimpen - Statema
Sjoukje van Krimpen - StatemaUitvaartbegeleider
Door persoonlijke ervaringen en vele gesprekken ben ik geïnteresseerd geraakt in dit bijzondere vak. Na een opleiding van uitvaartondernemer bij de STIVU en diverse stages bij zowel grote als bij kleine uitvaartbedrijven ben ik in 2004 mijn eigen uitvaartonderneming gestart. Hiervoor ben ik enkele jaren personeelsmanager geweest in een middelgroot hotel en heb daarna trainingen gegeven aan midden en hoger kader op het gebied van sociale vaardigheden en communicatie.
Annemiek Ponten
Annemiek PontenUitvaartbegeleider
Annemiek heeft na het afronden van de hotelschool vele jaren gewerkt in communicatiefuncties bij dienstverlenende organisaties. Door vrijwilligerswerk in een hospice ontstond haar belangstelling voor de uitvaartzorg. Zij volgde onder meer de opleiding ‘stervensbegeleiding en rouwverwerking’ (N.I.S.). Annemiek verzorgt al vele jaren zelfstandig uitvaarten. De combinatie van haar ervaring in dienstverlening en terminale zorg komt daarbij goed van pas. Annemiek vindt de uitvaartzorg een prachtig beroep, waar organisatietalent, inlevingsvermogen, passie en professionaliteit centraal staan.

Gastdames

Lenie Frietema, Netty van den Berg, Marja Pehlig en Hariet van Egdom.

Zij zijn verantwoordelijk voor de catering. Zij zorgen dat het er goed verzorgd uitziet en dat de belangstellenden tijdens de condoleance op een vriendelijke en prettige manier geholpen worden. Dit kan zowel in de aula of in de kerk als ook in een huiselijke omgeving geregeld worden. Tevens assisteren deze collega’s op uitvaarten waar dat nodig is.

Een fijne groep betrokken mensen

In de afgelopen jaren is mijn bedrijf zodanig gegroeid dat ik niet meer alles alleen kan doen. Gelukkig heb ik een fijne groep betrokken mensen om mij heen die bepaalde taken van mij uit handen kunnen nemen. Zo kunnen we als team de gewenste aandacht aan de nabestaanden blijven geven.

De begeleiding van Sjoukje van Krimpen hebben wij als zeer plezierig ervaren. Sjoukje voelde goed aan hoe wij de uitvaart vorm wilde geven. Zij heeft daar op een respectvolle wijze in meegedacht.

Familie Jansen

Prettig contact. Goed afgestemd. Snelle reacties op e-mails, telefoontjes. Erg tevreden. Veel respect voor de overledene.

Familie Methorst

Wilt u meer informatie of eens vrijblijvend praten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op