Met ingang van vandaag zijn wij eigenaar van het Uitvaartcentrum Utrechtse Heuvelrug in Leersum!


Alles aanwezig voor een waardig afscheid

De laatste jaren begeleiden we steeds vaker uitvaarten in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Met de aankoop van het Uitvaartcentrum in Leersum krijgen we ook een zichtbare plek op de Utrechtse Heuvelrug. In Leersum zijn alle faciliteiten aanwezig om op een waardige manier afscheid te kunnen nemen van een dierbare. Het uitvaartcentrum beschikt over een moderne aula, een sfeervolle 24-uurskamer en een algemene opbaarruimte. Voor een afscheidsbijeenkomst, opbaring of condoleance zijn er diverse mogelijkheden. We verzorgen graag de volledige catering voor nabestaanden. Onze medewerkers zijn goed opgeleid, ervaren en bekend met de gebruiken en protocollen. Het aanbod qua catering varieert van een kop koffie of thee met een koekje tot een geheel verzorgde lunch of een borrel met (luxe) hapjes.

Sjoukje van Krimpen-Statema: ‘We zijn erg blij dat we het Uitvaartcentrum Utrechtse Heuvelrug hebben kunnen kopen. Het uitvaartcentrum ligt op een prachtige locatie en is ongeveer anderhalf jaar geleden door de vorige eigenaren grondig gerenoveerd. Bij het overlijden van een dierbare komt veel op nabestaanden af. Uitvaartcentrum Utrechtse Heuvelrug biedt voor deze periode een rustige, sfeervolle plek. Alles is hier aanwezig om op een waardige manier afscheid te nemen van een dierbare. Samen met mijn team draag ik hier graag aan bij’.


Activiteiten

In 2018 organiseren we verschillende activiteiten in het uitvaartcentrum. Elke eerste zaterdag van de maand is het uitvaartcentrum tussen 16 – 18 uur open voor publiek. U bent van harte welkom voor een rondleiding. Kom gerust eens langs als u bijvoorbeeld vragen heeft over de verschillende onderwerpen rondom overlijden en de uitvaart.

Op donderdag 17 mei organiseren we een lezing in het uitvaartcentrum, van 20.00 – 21.30 uur. Tijdens deze avond krijgt u algemene informatie over de organisatie van een uitvaart en de kosten hiervan. Waarvan zijn de kosten bijvoorbeeld afhankelijk en heeft u daar zelf invloed op? U kunt de lezing kosteloos bezoeken, maar opgave is, in verband met de organisatie, noodzakelijk. U kunt zich opgeven via de mail: info@vankrimpenstatema.nl of per telefoon: Marjolijn van Domselaar, 06 – 5431 0443.

Tenslotte organiseren we op woensdag 12 december een Lichtjesavond. De begraafplaats wordt tijdens die avond een bijzondere plek van licht, muziek en troost.

Meer informatie over het uitvaartcentrum? We zijn bereikbaar op tel.nr. 0343 – 234 600.

N.b.: de nieuwe website gaat volgende week online, www.uitvaartcentrumutrechtseheuvelrug.nl