Het wordt een traditie. Straks, in het najaar, als de feestdagen er weer aan komen, organiseren wij op de begraafplaats in Leersum weer Lichtjesavond. In die periode kan het gemis van uw dierbare soms nog sterker zijn. Daarom nodigen we u ook dit jaar weer graag uit voor de Lichtjesavond op de begraafplaats in Leersum. Lichtjesavond is bedoeld om troost te geven aan mensen uit Leersum en omgeving die hun dierbare zo missen.

Iedereen, jong en oud, is op woensdag 09 december welkom om mee te maken hoe in de donkere dagen voor Kerst mensen samen steun, herkenning en troost kunnen vinden.

De begraafplaats in Leersum wordt voor deze avond sfeervol verlicht. U bent welkom tussen 19.00 en 21.00 uur in Uitvaartcentrum Utrechtse Heuvelrug, op de begraafplaats. Tijdens de avond staan we stil bij het overlijden en gemis van uw dierbare. Dat doen we met passende woorden en een sfeervolle muzikale omlijsting door het koor Prove-it! Er is gelegenheid elkaar te ontmoeten met een kop koffie, thee of warme chocolademelk. Ook wanneer een dierbare elders is begraven of gecremeerd bent u van harte welkom.

Wilt u een idee krijgen van hoe Lichtjesavond eruit ziet? Bekijk dan onze flyer van vorig jaar:

Flyer Lichtjesavond 2019

In de zomer gaan we aan de slag met de voorbereidingen voor Lichtjesavond 2020.